Αντιμετωπίστε τα σκασμένα χείλη αποτελεσματικά με μία DIY συνταγή

Ομορφιά

4moms team , 03-03-2017

Τα σκασμένα χείλη είναι κάτι που σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουν, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Ο κρύος αέρας και η έντονη εναλλαγή θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους είναι βασικοί παράγοντας που προκαλούν αφυδάτωση στην εύαίσθητη περιοχή των χειλιών με αποτέλεσμα να σκάνε, να τσούζουν και να ξεφλουδίζουν. 

Πιθανότατα, η πρώτη κίνηση που κάνετε όταν νιώσετε ότι τα χείλη σας αρχίζουν να ξεραίνονται είναι να βάλετε lip balm και προφανώς κάνετε πολύ καλά. Ωστόσο, συχνά χρειάζονται κάτι παραπάνω για να επανέλθουν κι αυτή η συνταγή παρακάτω είναι ό,τι χρειάζονται τα χείλη σας για να γίνουν βελούδινα και απαλά. 

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι λευκή κι ένα μαύρη ζάχαρη, το χυμό από μισό λεμόνι κι ένα κουταλάκι μέλι και θα έχετε μία super θεραπεία για τα σκασμένα σας χείλη. Οι κόκκοι ζάχαρης θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα που εμποδίζουν την ενυδάτωση και κάνουν τα χείλη να φαίνονται άσχημα ενώ το μέλι θα προσφέρει ενυδάτωση ανάπλαση. Εφαρμόστε το μείγμα στα χείλη με ένα καθαρό βουρτσάκι από παλιά mascara ή με μία παλιά οδοντόβουρτσα και κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με άφθονο νερό και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά στην υφή των χειλιών και μία ωραία γεύση από τη ζάχαρη και το μέλι!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES