Η Ακριβή μεταμορφώνει το τσιμέντο σε κομψοτεχνήματα

Ψωνιζουμε

4moms team , 16-12-2016

Επιχρυσωμένος, επαργυρωμένος και επιπλατινωμένος ορείχαλκος, ημιπολύτιμοι λίθοι, ξύλο, σμάλτο και άλλα φυσικά υλικά, σε εμπνευσμένα σχέδια, περιγράφουν με λίγες λέξεις τα χειροποίητα κοσμήματα The Penguin.

Με μότο το «ποιότητα σημαίνει να κάνεις κάτι σωστά, όταν δεν κοιτά κανείς», στο Women in Action θα παρουσιαστούν αγαπημένα κομμάτια από συλλογές με ονόματα εμπνευσμένα από είδη γνωστών ή λιγότερο γνωστών πιγκουίνων, αλλά και μέρη όπου ζουν, τα οποία χαρακτηρίζει η προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και η διατήρηση ταυτόχρονα του ακατέργαστου χαρακτήρα ενός χειροποίητου κοσμήματος. Μέσα σ’ αυτές και η τελευταία, Cement Queen, στην οποία περιλαμβάνονται contemporary κοσμήματα με το τελευταίο «κόλλημα» της δημιουργού, Ακριβής Σταματελοπούλου, το τσιμέντο!

DISLOYAL-ROYAL---NECKLACES---DL11N

Η Ακριβή, από το 2009 έχει παραδοθεί στην ανάγκη της για δημιουργία και την επιθυμία της να είμαι το αφεντικό του εαυτού της, ακριβώς τη στιγμή που διαφαινόταν πως τα επόμενα χρόνια η χώρα μας θα έδινε λίγες ευκαιρίες σε αυτούς που θέλανε να ξεχωρίσουν.

Μεράκι, φαντασία, δεξιοτεχνία, αρκετοί πειραματισμοί, σε υλικά και σχέδια και ένα εκτεταμένο πλέον όσο και αξιόπιστο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών, σε χυτήρια, εξειδικευμένους τεχνίτες και άλλους μεσολάβησαν ώστε τα κοσμήματα με το ταμπελάκι “The Penguin – Handmade Stories”, να βρίσκονται σήμερα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το ίδιο το εργαστήρι στεγάζεται στο Ηράκλειο Αττικής, Λ. Πλαπούτα 18Α και λειτουργεί ως showroom.

THE-ROCKHOPPER---NECKLACES---RH19N

Τα The PenguinHandmade Stories, απευθύνονται σε γυναίκες – και σύντομα και σε άνδρες – που δεν διστάζουν να γράψουν τη δική τους ιστορία, θέλοντας να ξεχωρίσουν κάθε ώρα της ημέρας. Οι minimal γραμμές τους τα κάνουν ευκολοφόρετα και συνάμα ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να φοριούνται παντού και πάντα, από ανθρώπους κάθε ηλικίας που έχουν χαρακτήρα.

The Penguin – Handmade Stories: χειροποίητο κόσμημα, στα καλύτερά του.

 

Web page: www.thepenguin.biz

Follow us on Facebook : The Penguin – Handmade Stories

Follow us on Instagram: @thepenguin_handmadestories

Follow us on Google+: The Penguin – Handmade Stories

Email: [email protected]

Τηλ.: 6973004996

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES