Το ξέρετε ότι οι συσκευές της Apple έχουν ενσωματωμένο γονικό ελέγχο;

Τεχνολογια

Πολλά παιδιά έχουν πρόσβαση σε iPod, iPhone, ή iPad .

Όλοι γνωρίζουμε τις προκλήσεις που υπάρχουν δίνοντας σε ένα παιδί απεριόριστη πρόσβαση σε αυτές τις συσκευές. Υπάρχει άφθονο περιεχόμενο για ενηλίκους στον Παγκόσμιο Ιστό και στο iTunes που δεν θέλουμε να δούν τα παιδιά μας.

Η Apple προσφέρει ενσωματωμένη την λειτουργία του Γονικού ελέγχου για να θέσουμε τα όρια στη χρήση των παιδιών μας.

Μερικά απο αυτά που μπορείτε να κάνετε σχετικά με το iPod, το iPhone ή το iPad είναι:

Safari

Απενεργοποιήστε τον browser Safari δεδομένου ότι δεν είναι φιλτραρισμένο και θα επιτρέψει σε ένα παιδί να επισκεφθείτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης είναι το Mobicip. Είναι διαθέσιμο από το iTunes Store. Εάν απενεργοποιήσετε το Safari και ενεργοποιήστε το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε και την εγκατάσταση νέων εφαρμογών, ώστε ο ασφαλής browser να μην μπορεί να αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί.

YouTube

Απενεργοποιήστε το YouTube για να μην έχει το παιδί απεριόριστη πρόσβαση σε βίντεο. Υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο στο YouTube.

iTunes

Απενεργοποιήστε το iTunes ή τουλάχιστον κρατήστε πολύ κρυφό τον κωδικό σας.

 

In-App Αγορές

Απενεργοποιήστε τις αγορές μέσα απο τις εφαρμογές για να διασφαλίσετε ότι όταν το παιδί σας χρησιμοποιεί μια κακόβουλη εφαρμογή ή ένα παιχνίδι δεν χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα.

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES